Moderne peis

DesignFire leverer smarte og moderne peiser til deg som ikke ønsker, eller som ikke har mulighet til å installere en peis som krever pipe.

Ta kontakt via vårt kontaktskjema.

Ta en titt blant våre unike produkter, eller ta kontakt for mer informasjon om hvordan vi kan bistå deg med å finne den peisen som passer deg best. 

Når peisen blir en del av interiøret 

Peisen skal være en effektiv varmekilde, samtidig som den i løpet av de siste årene også har blitt en viktig del av interiøret. En moderne peis kan gi et unikt og kreativt løft til et ellers ordinært rom. Ikke minst kan man skreddersy peisløsninger som glir sømløst inn med resten av interiøret, eller installere en peis som er et møbel i seg selv. 

DesignFire leverer pipeløse og moderne peiser til fornuftige og konkurransedyktige priser. Vi har lang erfaring og bred kompetanse, og kan bistå deg med å finne de peisinnsatsene som matcher dine behov og ønsker. 

Miljøvennlige alternativer

I dag finnes det mange ulike peisleverandører på markedet som tilbyr et bredt spekter av modeller og løsninger. Moderne peiser er generelt et mer miljøvennlig alternativ til tradisjonelle vedovner, da man reduserer mengden skadelige avgifter. 

Miljøvennlige peiser er rentbrennende og slipper ut minimalt med CO2 og vanndamp. Faktisk er utslippet så lite at du ved rett montering ikke vil se den med det blotte øyet. Brenselet er også fremstilt av miljøvennlige naturprodukter som er skånsomme mot naturen. 

Fleksible løsninger

I motsetning til tradisjonelle peiser med pipe, kan moderne peiser i utgangspunktet plasseres hvor som helst i boligen. Det stilles selvsagt visse krav til sikkerhet, men du er ikke avhengig av å montere peisen til en pipe. 

Fleksibiliteten er særlig gunstig i boligblokker uten pipe samt små leiligheter. Dersom boligen allerede har opplegg for pipe kan gassrøret trekkes gjennom den eksisterende skorsteinen. Biopeis krever ikke rør og kan plasseres både frittstående og inntil en vegg. 

De fleste varianter av bio- og gasspeiser leveres med fjernkontroll. De nyeste modellene på markedet kan også kobles til smarthusløsninger, slik at du kan styre flammen rett fra mobilen eller nettbrettet. 

Biopeis – et moderne valg 

DesignFire leverer moderne biopeiser som lysner opp et ellers kaldt rom. Våre peiser kommer i flere ulike og eksklusive design, slik at du skal finne din favoritt tilpasset dine behov. Våre biopeiser kommer også med ulike varmeegenskaper. 

En biopeis brenner bioetanol, som et miljøvennlig og sotfritt alternativ til ved. Bioetanol fremstilles av naturprodukter som sukker, mais, korn og poteter. Når man brenner bioetanol slippes det derfor ikke ut avgasser som er skadelige for deg eller miljøet.

Andre fordeler med biopeis: 

  • Avgir ikke sot
  • Avgir ikke lukt
  • Lengre brenntid
  • Mer natyurlig og penere flamme
  • God varmeeffekt

Vi setter gjerne sammen forslag for deg dersom du er usikker på hvordan du best bør ha det. I de fleste tilfeller kan peisen plasseres hvor du vil. Er du usikker på plassering og montering, kan vi også hjelpe deg med dette. 

Hos oss kan du finne en moderne peis som dekker alle dine behov. 

Les mer: Biopeis 

Gasspeis 

Gasspeis er også et moderne og miljøvennlig alternativ til vedovn. På samme måte om en biopeis er det mindre vedlikehold med en gasspeis. Du slipper også vedbæring, og peisen  tennes enkelt ved hjelp av en fjernkontroll. En gasspeis kommer også med en rekke spesialtilpasninger, som gjør at peisen kan tilpasses dine behov ned til minste detalj. 

DesignFire leverer kun gasspeiser som brenner på moderne gasspeiser, og som er godkjent av norske myndigheter og følger EU-kravene

Moderne 3D-peiser

Blant vårt store utvalg har vi også såkalte 3D-peiser, eller elektriske peiser. Disse gir et fantastisk flammebilde – nesten like virkelighetstro som en ekte peis. Vi tilbyr serien Mystic Steamfire som tilbyr flere modeller av elektriske peiser. 

Ved hjelp av sitt avanserte tekniske system, dannes det en kontrollert tåke som er tilnærmet lik ekte flammer. Dampen blir i tillegg belyst av en LED-lampe som gir ytterligere lyseffekt. 

Mystic Steamfire avgir riktignok ikke varme, men er derfor også et barnevennlig alternativ. Man kan i teorien holde hendene i flammene uten å brenne seg. Flammene fra vanndampen er også med på å gi bedre luftkvalitet i tørre rom uten fuktighet. Særlig i det kalde og tørre vinterhalvåret kan en elektrisk peis gjøre mye godt for inneklimaet. 

Interessert i en moderne peis? Ta kontakt for mer informasjon om hva vi kan gjøre for deg!