Design peis

DesignFire leverer designpeis til konkurransedyktige priser. Vi har peis uten pipe med et moderne design, og skreddersyr tilbud etter dine ønsker og behov.

Ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema

Ta kontakt for mer informasjon om hva vi kan gjøre for deg, eller be om et uforpliktende tilbud!

Moderne design som gir god varme

Med en peis i moderne design kan du gi rommet et helt nytt uttrykk. Vi leverer moderne og miljøvennlige designpeiser, som både ser fine ut og fungerer som gode varmekilder. 

I dag finnes det flere miljøvennlige alternativer. Både gass- og biopeis sliper ut langt færre avfallsstoffer. Velger du en elektrisk peis er utslippet nærmest fraværende, og vanndampen som avgis er i tillegg bra for tørre inneklimaer. 

Moderne peiser kommer med fjernstyring og kan i de fleste tilfeller kobles til et eksisterende smarthussystem i boligen din. Dermed slipper du både vedbæring og umulige opptenningsøkter. Ikke minst kan du styre peisen fra sofakroken!

Alternativ 1: Biopeis

En biopeis er miljøvennlig og effektivt alterativ til vedovner. I stedet for ved fyres peisen opp med bioetanol, som slipper ut minimalt med CO2 og vanndamp. En biopeis avgir heller ikke sot og er ikke avhenigig av en pipe for å monteres, noe som gjør den til et fleksibelt valg som passer de fleste boliger. 

Alternativ 2: Gasspeis

Også gasspeiser slipper ut minimalt med avfallsstoffer, på lik linke med en biopeis. En gasspeis er derimot avhengig av et gassrør, noe som kan legge litt mer begrensninger på hvor peisen kan monteres, men den er fortsatt et langt mer fleksibelt alternativ enn en tradisjonell vedovn. Velger du en gasspeis får du mindre vedlikehold og slipper oppbevaring og bæring av ved. 

Alternativ 3: Elektrisk peis

Som et tredje alternativ leverer vi varmekilder som utelukkende bruker vanndamp. Mystic Steamfire er en serie med elektriske peiser som gir realistiske flammer. En elektrisk peis er i tillegg til utslippsfri også et ekstremt barnevennlig valg. Flammene er ikke varme og man kan i teorien holde hånden midt i flammen uten å bli brenne seg. 

En elektrisk designpeis kan være et godt alternativ for deg som trenger å øke luftfuktigheten. Med en peis fra Mystic Steamfire kan du si farvel til tørt inneklima og dårlig luft. 

Les mer: Moderne peis

DesignFire – din peisleverandør 

Ønsker du å vite mer om våre designpeiser? Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon. Vi hjelper deg med å finne det alternativet som passer deg og dine behov best. 

Hos DesignFire finne du noe for enhver smak, i alle prisklasser og luksuriøst design. Vi bistår deg gjerne med å skreddersy et tilbud som passer ditt budsjett og din bolig.